Peter vermoordt partner Dominique en zijn kinderen van 9 en 12: "Plots kwam ze in shock buitengelopen" Royalty
Royalty

Peter vermoordt partner Dominique en zijn kinderen van 9 en 12: "Plots kwam ze in shock buitengelopen"

Peter vermoordt partner Dominique en zijn kinderen van 9 en 12: "Plots kwam ze in shock buitengelopen"

De uitbaatster van café ’t Dorp in Wijnegem en haar kinderen zijn om het leven gekomen. Ze werden vermoord door hun respectievelijke partner en papa.

Dominque (40) werd na een ruzie vermoord door haar partner Peter (50). Eerder had hij ook hun kinderen, dochter Jamie (12) en zoon Jack (9), gedood. De verslagenheid in Wijnegem is enorm.

Maarten Baets (41) kwam ter plaatse omdat hij het niet kon geloven. Maarten wilde woensdag rond middernacht nog een pint gaan drinken in het café. “Alleen Dominique, Ingrid en haar man Erik zaten nog binnen. Ingrid is de dame die meestal het café openhoudt als Dominique niet kan", vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

“Maar omdat er een gespannen sfeer hing, zijn we een pint gaan pakken in Den Babbel, een café hier wat verderop. Het was voelbaar in ’t Dorp dat er woorden waren geweest tussen Peter en Dominique. Even later is het dan gebeurd. We kwamen buiten van Den Babbel en zagen de auto van Peter hier in de bocht voor ’t Dorp met open deuren staan op het zebrapad. Ingrid kwam naar buiten gelopen en viel in shock op de grond. “Hij heeft haar afgemaakt en zichzelf ook doodgeschoten”, riep ze."

"Dominique lag aan de toog, Peter aan de terrasdeur aan de zijkant. Hij bewoog nog. Even later werd hij buiten gedragen met de brancard. Dit is gewoon niet te begrijpen. Ze maakten wel eens ruzie en er hing wel eens spanning in de lucht, maar zoiets zie je nooit aankomen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws