Pas verloofde Laura uit 'Blind Getrouwd' klapt uit de biecht over ex-man Sonny Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pas verloofde Laura uit 'Blind Getrouwd' klapt uit de biecht over ex-man Sonny

Pas verloofde Laura uit 'Blind Getrouwd' klapt uit de biecht over ex-man Sonny

Laura Lieckens maakte onlangs heuglijk nieuws bekend. De blondine zal binnenkort in het huwelijksbootje stappen met haar vriend Yorben. Over het aanzoek vertelt ze meer in ‘Play Café’, maar ze moet ook nog wat kwijt over Sonny.

In 2020 gaf Laura Lieckens het ja-woord aan Sonny in het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’. Een perfecte match was het duidelijk niet, want de twee gingen al tijdens de opnames uit elkaar als vrienden. Niet veel later vond Laura de liefde bij Yorben, met wie ze vorig jaar nog een kindje kreeg.

Eerder deze week onthulde de blondine dat ze ten huwelijk is gevraagd door haar partner. “Technisch gezien is het van de moetes, maar het is ook echt uit liefde”, schreef ze op Instagram. “Hij schonk me de twee kostbaarste bezittingen in mijn leven en hij weet ook de bitch in mij te appreciëren. Dan kan je alleen maar ‘ja’ zeggen”, aldus Laura.

In ‘Play Café’ vertelt ze nu dat ze al heel wat felicitaties heeft gekregen van andere ‘Blind Getrouwd’-kandidaten. Toch blijft één iemand verrassend stil. “Van Sonny nog niet”, verklapt Laura. “Maar die is niet zo in to sociale media”, voegt ze er nog aan toe. Ze laat ook weten dat ze erg uitkijkt naar het trouwfeest waarvoor haar ‘Blind Getrouwd’-vrienden zeker een uitnodiging zullen krijgen.

Populair

Laatste nieuws