Zanger Maksim Stojanac heeft heuglijk nieuws na pijnlijke liefdesbreuk Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zanger Maksim Stojanac heeft heuglijk nieuws na pijnlijke liefdesbreuk

Zanger Maksim Stojanac heeft heuglijk nieuws na pijnlijke liefdesbreuk

Maksim Stojanac is opnieuw single. Na iets meer dan een jaar hebben de ‘#LikeMe’-acteur en ‘Familie’-actrice Ninalotte Roose een punt gezet achter hun relatie. Gelukkig heeft de zanger ook goed nieuws te melden.

Maksim Stojanac en Ninalotte Roose, ook wel bekend van ‘2DEZIT’, vormen niet langer een koppel. “We hadden het meer dan een jaar goed bij elkaar, maar een maand geleden kwamen we tot het besef dat we toch niet de beste partner voor elkaar konden zijn die we wel wilden zijn”, vertelt de nieuwste ‘Familie’-actrice in Het Laatste Nieuws. “We zijn in alle vriendschap en met veel respect voor elkaar uit elkaar gegaan.”

Maar in deze moeilijke tijden heeft Maksim gelukkig nog zijn muziek om zich aan op te trekken. Na zijn debuutalbum ‘MAKSIM’ met hits zoals ‘Vechten Voor Je’ en ‘Zonder Mij’ brengt de zanger een gloednieuwe song uit. “‘ONDER INVLOED’ komt volgende week vrijdag uit”, kondigt hij dolenthousiast aan op Instagram. “Danku Universal Music om dit allemaal mogelijk te maken! So much love voor jullie!”

Maksims fans staan alvast te popelen om ‘ONDER INVLOED’ te horen. “Yeees”, “Zo benieuwd”, “Hoe hard ik hiernaar uitkijk”, “Kan niet wachten”, “Zo leuk”, “Megatrots” en “Eindelijk”, klinkt het in de reacties. Het nummer zal bij hen ongetwijfeld on repeat staan. “Woehoeeee”, reageren ook ‘#LikeMe’-collega’s Camille Dhont en Francisco Schuster dolenthousiast.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws