Viktor Verhulst klapt uit de biecht en geeft intiem geheim prijs: "Oh my god" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Viktor Verhulst klapt uit de biecht en geeft intiem geheim prijs: "Oh my god"

Viktor Verhulst klapt uit de biecht en geeft intiem geheim prijs: "Oh my god"

Viktor Verhulst is te gast in de podcast ‘Effe Relativeren’ en daarin onthult hij een groot geheim. Op TikTok staat er al een kort fragmentje van de aflevering en daar moeten verschillende fans meteen wat over kwijt in de comments.

Viktor Verhulst, de zoon van Gert Verhulst, is de nieuwste gast in ‘Effe Relativeren’. Dat is de podcast van de Nederlandse YouTuber Kaj Gorgels. In de video op TikTok verklapt de presentator dat hij een probleem met zijn blaas heeft en veel moet plassen. Plots vraagt Viktor of hij ook onder de douche plast. Want dat is volgens de zoon van Gert Verhulst “heel lekker”.

Vervolgens biecht Viktor zelfs op dat hij altijd onder de douche plast. Hij legt ook meteen uit waarom hij dat doet. “Ooit toen ik een kind was, ben ik begonnen met in de douche te plassen”, bekent hij. “En sindsdien dat ik een douche hoor lopen dan moet ik gaan, ja”, geeft hij eerlijk toe.

Verschillende fans reageren geschokt op deze bekentenis. “Oh my god” en “Ieuw”, klinkt het onder meer. Anderen vinden dat dan weer niet zo raar. “Mensen die zeggen dat ze niet onder de douche plassen, liegen”, “Iedereen plast onder de douche hoor” en “Wie niet?”, schrijven zij.

@efferelativeren Viktor is er in ieder geval eerlijk over! #fyp #kajgorgels #efferelativeren #viktorverhulst #tonnymedia #verhulstjes #confessions ♬ origineel geluid - Effe Relativeren de Podcast

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws