-->

Karen Damen in de wolken nadat ze ongelooflijk goed nieuws te horen krijgt

Karen Damen in de wolken nadat ze ongelooflijk goed nieuws te horen krijgt
Zaterdag 18 Maart 2023 - 10:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Karen Damen gaat fantastische tijden tegemoet. Haar nieuwe manager heeft haar al heel wat moois bezorgd. Binnenkort staat het ex-K3’tje op de planken met haar eerste onewomanshow. En daar krijgt ze meteen geweldig nieuws over te horen.

Karen Damen heeft een nieuwe manager aan de haak geslagen, namelijk William Vaesen, de oprichter van K3. En die heeft meteen grootse plannen met de voormalige K3-zangeres. “‘Jij zou iets met theater moeten doen’, zei William. Hij deed zijn plan met mij uit de doeken en ik was meteen enthousiast”, vertelt ze in Het Laatste Nieuws. Zo gezegd, zo gedaan: vanaf 13 december duikt Karen het theater in met haar onewomanshow ‘De eerste keer’.

Leuke vooruitzichten dus, zeker als je weet dat de tickets felbegeerd zijn. Karen heeft een debuut van jewelste gemaakt. Op minder dan zes uur tijd was de voorstelling al volledig uitverkocht. En dat kan maar één ding betekenen.

De zangeres heeft zopas een tweede show op 14 februari 2024 aangekondigd. De bedoeling is bovendien om in 2024 te touren. “Naar alle mogelijke culturele centra en kleinere zalen. Dicht bij de mensen staan, dat is het belangrijkste. Want dat heb ik heel hard gemist”, klinkt het bij Karen in HLN Showbits. Tickets zijn nu al te koop. Wees er dus snel bij.

TAGS  I  Karen Damen