Stan Van Samang en Lauren Müller kondigen verrassend nieuws aan: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stan Van Samang en Lauren Müller kondigen verrassend nieuws aan: "Proficiat!"

Stan Van Samang en Lauren Müller kondigen verrassend nieuws aan: "Proficiat!"

Stan Van Samang (Harry) en Lauren Müller (Thilly) stapten onlangs in het huwelijksbootje in ‘Thuis’. Maar ook in het echte leven kunnen de acteur en actrice enorm goed met elkaar opschieten. Gisteren hebben ze samen zelfs een puike presentatie neergezet.

Stan Van Samang vertelde onlangs nog dat hij er dankzij Lauren Müller een extra uitdaging bij had. Samen zouden ze deelnemen aan ‘De 100 kilometer run’, een initiatief voor Kom op tegen Kanker waar Lauren meter van is. En zo gezegd, zo gedaan. “Onze fantastische Stan en Lauren zetten vandaag hun sportieve beentje voor en liepen de 100km van Kom op tegen Kanker op zo’n 3uur en 37minuten”, laat het Instagramaccount van ‘Thuis’ weten.

Voor Stan was het een extra bijzondere dag. “Vandaag, op mijn 44ste verjaardag, mocht ik samen met de fantastische meter van dit project meelopen in Deinze. Voor mij 20 kilometer later en met kuiten van gewapend beton kwamen we samen over de meet”, schreef de acteur en zanger gisteren op Instagram. “We kregen een medaille en een verdomd warm hart. Merci Lauren en de duizenden anderen voor de mooie, emotioneel geladen verjaardag.”

De trouwe ‘Thuis’-kijkers zijn in ieder geval onder de indruk. “Zalig, proficiat”, “Knap gedaan”, “Chapeau”, “You did it”, “Toppers”, “Prachtig gebaar”, “Knappe prestatie” en “Goed gedaan, 44 jaar jonge kanjer”, juichen ze de soapacteurs toe. En ook de felicitaties voor Stans verjaardag kunnen natuurlijk niet ontbreken in de comments.

Populair

Laatste nieuws