Na pijnlijke relatiebreuk met Nicol Kremers: Peter Gillis heeft prachtig nieuws TV en Radio
TV en Radio

Na pijnlijke relatiebreuk met Nicol Kremers: Peter Gillis heeft prachtig nieuws

Na pijnlijke relatiebreuk met Nicol Kremers: Peter Gillis heeft prachtig nieuws

Vorige maand maakte Peter Gillis bekend dat hij niet langer samen is met Nicol Kremers. De twee waren zo’n vijf jaar samen. Nu deelt hij fantastisch nieuws op Instagram, want hij onthult de startdatum van het tiende seizoen van ‘Massa is Kassa’.

Op 10 februari plaatste Peter Gillis op zijn Instagrampagina een droevig bericht. “In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan”, schreef hij toen. “Dat doen we op een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar”, klonk het.

De avonturen van het koppel konden we volgen in het tv-programma ‘Massa is Kassa’. Al snel na de relatiebreuk werd duidelijk dat Nicol geen prominente rol meer zal krijgen in de reeks. “Nicol zal niet tot de vaste gezichten behoren in het volgende seizoen”, vertelde de woordvoerder van Talpa eerder al aan RTL Boulevard.

Nu laat Gillis op Instagram weten wanneer het nieuwe seizoen van start zal gaan. “Hatseflats! We zijn volop bezig met de opnames van seizoen tien”, verklapt de Oostappen-eigenaar. “‘Familie Gillis: Massa is Kassa’ is vanaf dinsdag 23 mei om 20:30 weer te zien op SBS6”, aldus Peter.

Populair

Laatste nieuws