Siska Schoeters spreekt klare taal over ex Tomas: "De kinderen moeten dit weten" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Siska Schoeters spreekt klare taal over ex Tomas: "De kinderen moeten dit weten"

Siska Schoeters spreekt klare taal over ex Tomas: "De kinderen moeten dit weten"

Eind 2021 besloten Siska Schoeters en Tomas De Soete na 14 jaar een punt te zetten achter hun relatie. Ze hebben er wel twee schatten van kinderen aan overgehouden: Lucien en Minnie. Hoewel ze intussen al even uit elkaar zijn, neemt Siska een opvallend besluit over haar ex.

Vorige week namen we afscheid van Kosmos, en dus Siska Schoeters, in ‘The Masked Singer’. De VRT-presentatrice haalde de Big Bang op de valreep niet. “Maar het was een heel positieve periode in mijn leven die ik altijd zal koesteren”, blikt ze erop terug in Het Laatste Nieuws. En hoewel Siska en Tomas al even geen koppel meer vormen, heeft ze haar ex wel heel hard betrokken bij dit avontuur.

“Het was wel een moeilijke puzzel, want ik had intussen nog opnames voor 'De wonderjaren', De Warmste Week en 'The greatest dancer’. Ik heb het ook aan Tomas verteld voor het geval hij zou moeten inspringen om hen op te vangen”, legt Siska uit. “Ik wou ook dat hij op de hoogte was voor het geval ze vragen begonnen te stellen, zodat hij het spelletje kon meespelen.” Maar er is nog een reden waarom de papa van haar kinderen op de hoogte was van haar geheimpje.

“Ik wilde dat Lucien en Minnie na mijn ontmaskering zagen dat hij niet uit de lucht kwam gevallen”, vertelt Siska in Humo. “Zo weten ze dat mama en papa nog veel met elkaar praten, en altijd deel van elkaars leven blijven uitmaken”, besluit de radiopresentatrice duidelijk.

Populair

Laatste nieuws