Winnie uit 'Blind Getrouwd' heeft een niet mis te verstane boodschap voor Jonah Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Winnie uit 'Blind Getrouwd' heeft een niet mis te verstane boodschap voor Jonah

Winnie uit 'Blind Getrouwd' heeft een niet mis te verstane boodschap voor Jonah

In het Antwerpse vierden ze gisteren vaderdag. Ook Winnie Bogaerts nam de tijd om haar man Jonah Hulselmans in de bloemetjes te zetten. Op haar Instagrampagina deelde ze een zeer mooi bericht over haar grote liefde.

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans hebben wel leren kennen in het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Dat experiment was duidelijk een schot in de roos, want de twee zijn nog steeds samen. Vorig jaar mochten ze zelfs hun eerste kindje verwelkomen, een dochtertje genaamd Lily.

Afgelopen zondag vierden ze dan ook voor het eerst vaderdag. “Daddy cool”, schrijft Winnie onder een plaatje van Jonah en Lily. “Ons sjoeke is met haar gat in de boter gevallen met zo’n papa als jij!”, klinkt het fier. “Samen gek doen, veel lawaai maken en erna snoozen op de zetel. Elke keer dat Lily jou ziet, verschijnt er een glimlach op haar gezichtje”, aldus Winnie.

“Hopelijk blijft dat tot ze een puber is en zegt: ‘Papaaaaa, doe eens normaal'”, grapt de mama. “Hahaha”, “Winnie, dat zou ze al wel eens vroeger kunnen zeggen dan te wachten tot ze een puber is… Spreek van ondervinding” en “Mijn zevenjarige zegt al van zijn drie jaar: ‘Maar mamaaaaa, doe eens normaal'”, lachen haar volgers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws