Liese uit 'Big Brother' doet Instagram bijna ontploffen met sexy lingeriefoto sexy
sexy

Liese uit 'Big Brother' doet Instagram bijna ontploffen met sexy lingeriefoto

Liese uit 'Big Brother' doet Instagram bijna ontploffen met sexy lingeriefoto

Liese Luwel trakteert haar volgers opnieuw op een pikant plaatje. De ‘Big Brother’-finaliste poseert voor de camera in een mooi lingeriesetje en zo lokt ze enorm veel reacties uit.

Liese Luwel is bekend geworden door ‘Big Brother’. Ze schitterde in het eerste seizoen van het realityprogramma en ze behaalde toen zelfs de finale, waarin ze eindigde op de derde plaats. Ondanks dat ze niet met de overwinning naar huis ging, is ze wel heel populair geworden op sociale media.

Zo heeft ze meer dan 80.000 volgers op Instagram. Op haar pagina deelt Liese af en toe ook meer gewaagde foto’s. Het ‘Big Brother’-gezicht trekt deze keer een lingeriesetje van Intimissimi aan en maakt zo haar volgers helemaal gek. Zij denken bovendien allemaal hetzelfde over dit nieuwe kiekje van Liese.

Zij laten nammelijk allemaal weten dat ze er geweldig uitziet. “Wat straal je”, “Zo mooi en puur”, “Wauw, prachtige vrouw”, “Girl crush”, “Heel mooi lichaam”, “Hot stuff”, “Knappe dame”, “Sexy”, “Hallokes”, “Oh, meid”, “Eindelijk een vrouwenlichaam”, “Pfieuw” en “Precies zo’n renaissanceschilderij”, klinkt het in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws