Bab Buelens maakt haar man Vincent Baníc helemaal gek in pikant lingeriesetje sexy
sexy

Bab Buelens maakt haar man Vincent Baníc helemaal gek in pikant lingeriesetje

Bab Buelens maakt haar man Vincent Baníc helemaal gek in pikant lingeriesetje

Bab Buelens laat zich van haar meest sexy kant zien op Instagram. Ze deelt enkele kiekjes van een nieuwe shoot in lingerie en ze lokt zo heel wat reacties uit. Ook haar man Vincent BanÍc moet wat kwijt.

In 2019 maakten Bab Buelens en Vincent Baníc hun relatie officieel bekend. Toen onthulden ze dat ze al even samen waren. De tortelduifjes kenden elkaar ook al een hele tijd, maar de vonk sloeg pas echt over toen ze nog beiden in de VTM-soap ‘Familie’ speelden. In 2021 gaven ze elkaar in alle stilte het ja-woord.

Naast acteren, klust Bab ook geregeld bij als model. Op haar Instagrampagina post ze nu enkele knappe plaatjes van een nieuwe fotoshoot voor het lingeriemerk Tezenis. Bab heeft een rood- en groengekleurd setje aan en ze laat bovendien heel wat bloot zien. Haar man is alvast onder de indruk. “Hot stuff”, reageert Vincent meteen.

In de commentaren laten haar volgers nog heel wat complimentjes achter. “Jij wordt elke dag nog mooier dan jij al was. Prachtige madam met een bangelijk mooi lichaam en zo’n puur en knap snoetje”, “Stunning”, “Pure schoonheid”, “Wauw”, “Een geschenk van de goden”, “De mooiste vrouw”, “Je ziet er stralend uit”, “Prachtig, Bab” en “Sexy”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws