Winnie uit 'Blind Getrouwd' laat zich verrassend uit over haar dochtertje Lily Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Winnie uit 'Blind Getrouwd' laat zich verrassend uit over haar dochtertje Lily

Winnie uit 'Blind Getrouwd' laat zich verrassend uit over haar dochtertje Lily

Winnie Bogaerts deelde dit weekend een leuk berichtje op haar Instagrampagina ter gelegenheid van vaderdag. Een van haar volgers had een opvallende vraag over haar dochtertje en daar geeft de mama een duidelijk antwoord op.

Winnie Bogaerts stapte in het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ in het huwelijksbootje met Jonah Hulselmans. De twee zijn dolgelukkig samen en vorig jaar bezegelden ze hun liefde ook met een kindje. Op 22 september kwam hun dochtertje Lily ter wereld. Afgelopen zondag vierde het gezinnetje dan ook voor het eerst vaderdag.

Voor die bijzondere dag plaatste Winnie een mooie boodschap op Instagram. “Ons sjoeke is met haar gat in de boter gevallen met zo’n papa als jij!”, schreef ze onder een kiekje van Jonah en Lily. “Samen gek doen, veel lawaai maken en erna snoozen op de zetel. Elke keer dat Lily jou ziet, verschijnt er een glimlach op haar gezichtje”, klonk het.

Naast enkele lieve reacties, vroeg iemand zich ook nog iets af over Lily. “Wanneer krijgen we haar te zien?”, aldus de nieuwsgierige volger. Winnie gaf meteen een kort en bondig antwoord. “Als ze zestien is en ervoor kiest om een eigen openbaar profiel te hebben”, knipoogt de mama.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws