Natalia en haar partner Frederik maken heuglijk nieuws bekend: "Oh, prachtig!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Natalia en haar partner Frederik maken heuglijk nieuws bekend: "Oh, prachtig!"

Natalia en haar partner Frederik maken heuglijk nieuws bekend: "Oh, prachtig!"

Natalia heeft het weekend doorgebracht in Disneyland Parijs samen met haar vriend Frederik Binst en hun dochtertje Bobbi-Loua. Op haar Instagrampagina deelt ze daar nu enkele leuke beelden van én ze onthult leuk nieuws.

Natalia en haar vriend Frederik Binst gaan binnenkort in het huwelijksbootje stappen. Een tijdje geleden vroeg hij de zangeres ten huwelijk in Jordanië, waar ze allebei deelnamen aan een halve marathon. De tortelduifjes kregen ook al twee kindjes samen, een dochtertje Bobbi-Loua en een zoontje Apollo.

Dit weekend bracht het gezinnetje een bezoekje aan Disneyland Parijs en daar hebben ze duidelijk van genoten. Dat zien we in een nieuw filmpje dat Natalia deelt op Instagram. “Verjaardagsweekendje voor onze kleine, flinke, grote meid”, klinkt het enthousiast. Vandaag mag Bobbi-Loua drie kaarsjes uitblazen en dat hebben ze al goed gevierd.

“Wat een weekend, quality time met papa en mama”, aldus Natalia. “Ziet er heerlijk uit”, “Geniet ervan samen”, “Oh, zo mooi. Wat gaat de tijd snel”, “Family time, zalig”, “Hopelijk hebben jullie en vooral Bobbi-Loua ervan genoten”, “Gefeliciteerd met de verjaardag van je kleine meid, ze wordt al groot. Geniet morgen van het feestje” en “Zo leuk samen”, reageren haar volgers onder meer.

Populair

Laatste nieuws