Carry Goossens heeft zich vergist in Gert Verhulst: "Ik neem mijn woorden terug" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Carry Goossens heeft zich vergist in Gert Verhulst: "Ik neem mijn woorden terug"

Carry Goossens heeft zich vergist in Gert Verhulst: "Ik neem mijn woorden terug"

Afgelopen weekend is de gloednieuwe Studio 100-spektakelmusical ‘Red Star Line’ in première gegaan. Carry Goossens staat voor deze voorstelling met veel plezier terug op het podium. Al is het een compleet nieuw gegeven voor de acteur. En al is hij toch erg sceptisch aan dit avontuur begonnen.

Carry Goossens was al een tijdje van plan om langzaamaan uit te bollen, maar voor ‘Red Star Line’ maakt hij maar al te graag een uitzondering. “Ik ben nog steeds van plan om minder te gaan acteren, maar als er zulke mooie aanbiedingen komen, zeker voor iets wat ik nog nooit gedaan heb, dan zeg je toch maar ‘ja’”, vertelt de acteur in HLN Showbits.

Gert Verhulst probeerde Carry al te strikken voor ‘Daens’ en ’14-18’. “Maar ik kon dat nooit combineren met mijn agenda”, klinkt het bij de acteur. “Maar dan ben ik gaan kijken naar ’40-45’, een beetje sceptisch wel door die grote machine. En hoewel ik meer voor de kleinere zalen en klein spelen ben, was ik toch volledig overdonderd”, moet hij toegeven. “Ik heb al mijn woorden teruggenomen, want het was een prachtige voorstelling. Heel gevoelig gespeeld ook.” Carry kon niet anders dan deze keer wél toe te zeggen.

“Het schrikt mij toch een beetje af”, bekent de acteur. “Maar aan de andere kant triggerde het mij ook om het te doen.” Het is per slot van rekening zijn allereerste keer ooit in een spektakelmusical. “Het is meer dan gewoon je scènes spelen. Je bent een klein radartje in heel die machine en dat moet heel grondig en heel secuur gerepeteerd worden. Er zijn ook serieus wat voorstellingen. Je moet zien dat je bij de pinken bent. Daarom moet je daar al uw tijd voor uittrekken en niets anders aannemen in die periode, want er wordt zoveel van je gevraagd”, besluit Carry.

Populair

Laatste nieuws