Na zware periode: Sofie Joan Wouters uit 'Dertigers' bevallen van eerste kindje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na zware periode: Sofie Joan Wouters uit 'Dertigers' bevallen van eerste kindje

Na zware periode: Sofie Joan Wouters uit 'Dertigers' bevallen van eerste kindje

Het contrast met haar personage kan niet groter zijn. Waar Nele in ‘Dertigers’ geen voorstander is van traditionele relaties, is Sofie Joan Wouters al zes en een half jaar same met haar vriend én zojuist mama geworden van hun eerste kindje samen. Maar de weg ernaartoe was allesbehalve gemakkelijk.

Sofie Joan Wouters, bekend als Nele uit de nieuwe ‘Dertigers’, is intussen ruim zes jaar samen met haar partner. Net zoals in de reeks, staat ze voor een nieuwe fase in haar leven: het moederschap, iets wat totaal niet aan haar personage is besteed. “Maar ik heb ook lang gezegd dat ik geen kinderen wilde. Maar toen ik mijn vriend leerde kennen, dacht ik op een bepaald moment: als ik het ooit wil, dan is het met jou”, glundert de actrice in Het Laatste Nieuws.

Haar kinderwens is stilletjes aan toch gekomen. En nu, een tijdje later, mocht de actrice haar eerste dochtertje, Robin, in de armen sluiten. “We wilden allebei een meisje”, geeft Sofie Joan toe. “Maar dat hadden we nooit echt uitgesproken. Pas toen de gynaecoloog het geslacht onthulde, kwamen we daarachter. Maar uiteindelijk is elke baby een geschenk, of het nu een jongen of een meisje is”, weet ze maar al te goed.

Het had namelijk niet veel gescheeld of het koppeltje kon geen kinderen krijgen. Tijdens de coronaperiode werd bij Sofie Joans vriend teelbalkanker vastgesteld. “Inmiddels is hij genezen, maar door de chemo was hij onvruchtbaar geworden”, klinkt het. Tot ze op miraculeuze wijze toch zwanger bleek te zijn. “Het was zo fantastisch toen ik erachter kwam dat ik zwanger was”, geeft de ‘Dertigers’-actrice toe. “Maar ik zit sindsdien wel met een prangende vraag: ga ik een goede moeder zijn? Ik hoop van wel.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws