Gert Verhulst moet noodgedwongen ingrijpend besluit nemen: "Stopt hier" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gert Verhulst moet noodgedwongen ingrijpend besluit nemen: "Stopt hier"

Gert Verhulst moet noodgedwongen ingrijpend besluit nemen: "Stopt hier"

Het rommelt al een tijdje bij Studio 100, meer bepaald bij Plopsa. De CEO van de pretparkengroep, Steve Van den Kerkhof, kwam vorige maand zwaar onder vuur te liggen nadat het nieuws over zijn toxische werkcultuur uitlekte. Nu kon grote baas Gert Verhulst niet anders dan de CEO zijn boeltje te laten pakken.

Het loopt volledig in het honderd bij pretparkengroep Plopsa. In De Tijd klaagden recent een vijftigtal ex-werknemers over grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. Zij schetsten verhalen van een doorgedreven 24/7-cultuur, waarbij vakantiedagen en rustperiodes niet gerespecteerd worden, maar ook van vernederingen, pesterijen en scheldpartijen. Mensen zouden ook tegen elkaar worden opgezet. De afgelopen maand voerde advocate Christine Mussche een uitgebreid onderzoek naar de bedrijfscultuur.

Goed geïnformeerde bronnen binnen Plopsa melden Het Laatste Nieuws dat het rapport deze feiten inderdaad bevestigt. Voor Steve Van den Kerkhof stopt het hier. Studio 100 zet de Plopsa-topman aan de deur. “Vandaag is er nog een vergadering gepland met het managementteam en Studio Plopsa, dat zijn de medewerkers die overkoepelend voor de groep werken. Het personeel zou dan om 12 uur worden ingelicht”, klinkt het.

Naast de CEO werden ook zijn twee directeurs beschuldigd van dezelfde brutale tactieken. Een van de twee betrokken mag ook zijn ontslagbrief verwachten. Over het lot van de andere directeur is nog niets bekend. Dat wordt bevestigd aan Het Laatste Nieuws.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws