Niels Destadsbader is er niet goed van: "Afscheid van een icoon" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niels Destadsbader is er niet goed van: "Afscheid van een icoon"

Niels Destadsbader is er niet goed van: "Afscheid van een icoon"

Maandag nam de VRT afscheid van Frank Deboosere. De weerman kreeg een minutenlang applaus van al zijn collega’s en ook Niels Destadsbader was daarbij aanwezig. Hij plaatst nu nog een mooie boodschap op sociale media.

Het einde van een tijdperk: Frank Deboosere zal niet langer te zien zijn als weerman op Eén. Gisteren presenteerde hij zijn laatste weerbericht en dat zorgde voor heel wat emoties. Na die allerlaatste uitzending werd hij opgewacht en verrast door al zijn collega’s van de openbare omroep.

Die vormden een grote erehaag in het gebouw en daardoor was Frank zeer aangedaan. Niels Destadsbader deelt daar nu een foto van op zijn Instagramverhaal. “Afscheid van een icoon. Respect”, schrijft hij erbij. “Jaren het mooie weer gemaakt, zowel op als naast de set. Frank, je was een topcollega!”, aldus Niels.

Na 36 jaar trouwe dienst vertrekt Frank iets vroeger dan verwacht. Dat komt doordat hij zijn resterende vakantiedagen verplicht moet opnemen. Wie het icoon zal vervangen, is ondertussen ook al duidelijk. De dertigjarige weervrouw Jacotte Brokken zal vanaf april die rol op zich nemen.

Niels Destadsbader is er niet goed van: "Afscheid van een icoon"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws