Joke Emmers en haar vriend Visjal hebben prachtig nieuws te melden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Joke Emmers en haar vriend Visjal hebben prachtig nieuws te melden

Joke Emmers en haar vriend Visjal hebben prachtig nieuws te melden

Joke Emmers is intussen al meer dan twee jaar samen met haar partner Visjal. Nu maakt de actrice geweldig nieuws bekend, want ze hebben grote plannen samen. Zo zullen ze volgend jaar met hun tweetjes naar verre oorden trekken.

Joke Emmers praat in een nieuw interview met Dag Allemaal openhartig over haar carrière, maar ze onthult ook meer over haar relatie met Visjal. Zo hebben ze grootse plannen voor het volgende jaar. “In september 2024 trekken we voor een half jaar naar India. Daar kijk ik heel erg naar uit”, klinkt het enthousiast.

In India zal het koppel vijf maanden werken voor een organisatie die onder meer tweedekansonderwijs organiseert voor jongeren die lessen op school moeten missen doordat ze moeten bijdragen aan het gezinsinkomen. Daarnaast zullen ze er ook de roots van Visjal, die geadopteerd is, gaan ontdekken.

Visjal is wel al eens eerder teruggekeerd naar waar hij vandaan komt. “Hij zegt dat hij daar een ander mens is geworden”, aldus de actrice. “Leuk dat ik dat nu ook mag ontdekken en hem zo nog beter zal leren kennen”, zegt ze. “De uitdaging voor mij wordt vooral: een mechanisme ontwikkelen om met de armoede om te gaan. Ik wil altijd iedereen helpen, maar dat gáát daar niet”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws