Tine Embrechts zal het niet graag horen: actrice niet opgezet met keuze van zoon Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tine Embrechts zal het niet graag horen: actrice niet opgezet met keuze van zoon

Tine Embrechts zal het niet graag horen: actrice niet opgezet met keuze van zoon

Ten huize Embrechts hebben moeder en zoon een moeilijk gesprek achter de rug. Luis Oscar (19), Tines oudste zoon, wil namelijk zijn studies opgeven om zich volledig op zijn muzikale carrière te focussen. En daarvoor zijn ze thuis niet over één nacht ijs gegaan.

Het gaat Luis Oscar, die muziek uitbrengt onder de naam OSKI, voor de wind. Na zijn succesvolle samenwerking met Laura Tesoro, heeft de 19-jarige zanger en muzikant een nieuwe single, ‘Insecure’, uitgebracht. Tine Embrechts’ oudste zoon heeft om die reden ook beslist om te stoppen met studeren. Dat vertelt hij zelf in ‘Play Café’.

Louis Oscar volgde nog maar net een opleiding muziekproductie aan het conservatorium van Gent, of hij geeft er nu al de brui aan. “Ik ben eraan begonnen met de bedoeling om zo veel mogelijk bij te leren”, vertelt Tines zoon. “Maar toen is het plots héél snel héél druk geworden en ben ik beginnen na te denken. Ik vroeg me af of het wel de juiste zet was om net nu verder te gaan studeren, als ik nu echt kan focussen op wat ik echt wil gaan doen”, legt de muzikant uit.

“Dit voelt voor mij als de juiste keuze”, besluit Luis Oscar. Maar of ze daar thuis ook zo over denken? Zijn ouders waren het er in ieder geval niet meteen mee eens. “We hebben er lange gesprekken over gevoerd”, lacht de 19-jarige zanger. “Maar mijn ouders laten mij wel doen. Ze vertrouwen erop dat ik in staat ben om de juiste keuzes te maken. Ze begrijpen het, maar ze hebben toch geprobeerd om mij op school te houden.” Helaas mislukt dus.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws