Natalia overstelpt met reacties nadat ze prachtig nieuws over dochtertje deelt Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Natalia overstelpt met reacties nadat ze prachtig nieuws over dochtertje deelt

Natalia overstelpt met reacties nadat ze prachtig nieuws over dochtertje deelt

Natalia doet de harten van al haar volgers smelten met een heel schattig filmpje van haar dochtertje Bobbi-Loua. Het gezinnetje is in Disneyland Parijs en daar hebben ze iets bijzonders te vieren.

Natalia laat op sociale media zien dat ze geniet van enkele daagjes weg. Zo is ze samen met haar gezin in Disneyland Parijs en daar vieren ze vandaag nu ook de derde verjaardag van haar dochtertje. Op haar Instagrampagina post de zangeres enkele prachtige beelden van Bobbi-Loua en ze pent ook een een mooie boodschap neer.

“Mijn liefste dochtertje, al drie jaar op deze aardbol en al zoveel hartjes veroverd”, begint de fiere mama. “Jij sprankelt liefde rond overal waar je komt en wij mogen aan de zijlijn staan en zien dat het goed is”, schrijft Natalia. “Wij houden eindeloos veel van jou. Happy birthday, bolleke van me. Mama, papa en Apollo zijn gek op jou”, sluit ze af.

Ook alle volgers van Natalia willen haar dochtertje een dikke proficiat toewensen. “Hieperdepiep”, “Een hele gelukkige verjaardag, Bobbi-Loua”, “Een echt schatje, proficiat”, “Happy birthday aan jullie lieve schat Bobbi-Loua” en “Hiep hiep hoera voor de jarige”, klinkt het meermaals in de commentaren.

Populair

Laatste nieuws