Verrassing van formaat in 'Big Brother': eerste finalist nu al bekend TV en Radio
TV en Radio

Verrassing van formaat in 'Big Brother': eerste finalist nu al bekend

Verrassing van formaat in 'Big Brother': eerste finalist nu al bekend

De laatste lijn richting de finale van ‘Big Brother’ is ingezet. Over een goede tien dagen komt er een einde aan het experiment en weten we wie met de prijzenpot naar huis gaat. Bovendien is de eerste finalist nu al bekend.

De bewoners werden vandaag naar de Secret Room groepen voor een spel waarbij ze stevig in de prijzen konden vallen. De meest begeerde prijs: een ticket naar voor de finaleweek. Charlotte mocht de spits afbijten en kwam als eerste voor een keuze te staan. Achter 6 verschillende deurtjes zat een verrassing verborgen. Leuke én minder leuke verrassingen.

Je mag het deurtje wel sluiten en een ander kiezen, maar dan vervalt je eerste prijs. Achter Charlottes eerste deurtje zat een telefoontje naar het thuisfront. Daarna neemt ze een groot risico: ze opent nog drie deuren. En dat heeft zich geloond. Achter het laatste deurtje vindt de blondine een ticket naar de finaleweek. Over geluk gesproken. “Ik neem deze kans! Ik ben echt blij!”, schreeuwt Charlotte het uit.

Charlotte wist zich dus als eerste in de finale te plaatsen. Er blijven dus nog twee plekjes over. Wie haar zal vergezellen, komen we later te weten. Bart, Jason, Lindsey, Jolien en Danny maken nog kans. Het belooft dus nog spannend te worden.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws