Gilles Van Bouwel van 'De Mol' doet zijn verrassende liefdesleven uit de doeken Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gilles Van Bouwel van 'De Mol' doet zijn verrassende liefdesleven uit de doeken

Gilles Van Bouwel van 'De Mol' doet zijn verrassende liefdesleven uit de doeken

Zondagavond kunnen we opnieuw genieten van een nieuwe aflevering van ‘De Mol’. Intussen is al het elfde seizoen op de buis, maar Gilles Van Bouwel, die in seizoen 4 ontmaskerd werd als saboteur, zijn we nog lang niet vergeten. In Story onthult het Play4-gezicht nu hoe het in de liefde gaat.

In 2016 werd Gilles Van Bouwel door Cathy ontmaskerd als ‘mol’ in Argentië. Kort daarna vond hij de liefde bij zijn toenmalige vriend Thomas. Na drie jaar liep hun relatie helaas op de klippen. Sindsdien ging Gilles als happy single door het leven. “Ik ben een slechte dater, een héél slechte”, zei hij een tijd terug nog in Het Nieuwsblad.

Maar is daar nu verandering in gekomen? “Nee”, zegt Gilles klaar en duidelijk in Story. “Ik ben nog steeds single. En ik voel me ook perfect gelukkig zo.” Er zit duidelijk geen haast achter. Al heeft de voormalige ‘mol’ wel een Tinderprofiel aangemaakt.

“Oké, ik zit op Tinder, maar ik gebruik het amper”, geeft Gilles toe. Van daten komt er dan ook maar weinig aan te pas. “Als ik dan toch eens op date ga, vind ik het soms confronterend dat de andere persoon meer over mij weet dan ik over hem”, legt hij uit. “Je begint een ontmoeting dan niet op dezelfde hoogte, dat is lastig”, aldus de ex-saboteur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws