An Lemmens deelt somber nieuws over de gezondheid van haar zoontje: "Veel moed" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

An Lemmens deelt somber nieuws over de gezondheid van haar zoontje: "Veel moed"

An Lemmens deelt somber nieuws over de gezondheid van haar zoontje: "Veel moed"

An Lemmens mocht begin vorig jaar haar tweede kindje verwelkomen, een zoontje genaamd Roscoe. Nu heeft de presentatrice niet zo’n leuk nieuws te melden over de kleine spruit, want hij is al een tijdje ziek.

An Lemmens is de trotse mama van twee kindjes. In 2014 kreeg ze haar eerste kindje, een dochtertje Zappa Rosa. In het begin van 2022 kwam haar zoontje Roscoe dan weer ter wereld. De presentatrice schermt haar kinderen bewust af van de media, maar soms deelt ze toch nog eens wat over hen op haar Instagrampagina.

Zo post ze nu een nieuwe foto met Roscoe. “Gekluisterd aan de zetel met het liefste manneke in m’n armen”, schrijft ze erbij. “Mijn hart loopt over van liefde, maar wanneer is dat eeuwige ziekteseizoen voorbij?”, klinkt het gefrustreerd. Veel volgers van An herkennen dit probleem en dat laten ze ook aan haar weten in de comments.

“Hier ook kettingreactie van microben en virussen”, schrijft Dina Tersago. “Exact hetzelfde hier! En zo zielig als ze zich niet goed voelen”, zegt ‘Blind Getrouwd’-gezicht Winnie Bogaerts. “Veel beterschap, liefste Roscoe”, reageert Ann Van Elsen dan weer. “Vreselijk hé”, “Hier net hetzelfde”, “Hier ook, ben het zo beu” en “Het is een pittig seizoen qua ziektes”, klinkt het ook nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws