Kat Kerkhofs verovert harten met wondermooie beelden van vakantie met gezinnetje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kat Kerkhofs verovert harten met wondermooie beelden van vakantie met gezinnetje

Kat Kerkhofs verovert harten met wondermooie beelden van vakantie met gezinnetje

Kat Kerkhofs en Dries Mertens genieten samen met hun zoontje Ciro Romeo van een welverdiende vakantie in het zonovergoten Dubai. Daar kan het nodige beeldmateriaal natuurlijk niet van ontbreken. En dat kan Kats volgers wel bekoren.

In tegenstelling tot het WK van vorige winter, maakt Dries Mertens voor het komende EK geen deel uit van de selectie van de Rode Duivels. Terwijl zijn collega’s gisteren dus moesten zweten in hun eerste kwalificatiewedstrijd tegen Zweden, deed Dries dat op het strand in Dubai. Daar geniet de voetballer van een deugddoende vakantie met zijn vrouw Kat Kerkhofs en hun zoontje Ciro Romeo, die eind deze maand 1 jaar wordt.

Op Instagram deelt Kat een reeks prachtige foto’s en filmpjes van hun drietjes in Dubai. “Genieten van zonsondergangen, heel veel wandelingen en zwempompers vervangen”, schrijft ze kort samengevat bij de wondermooie vakantiebeelden. “’s Nachts in bed liggen met heel veel pijn in je rug, maar je hart is nog nooit zo vol geweest.”

Deze uiterst schattige beelden veroveren meteen de harten van Kats 470.000 volgers. “Jullie zijn geweldig”, “Leuke foto’s, geniet ervan”, “Bellissimo”, “Zo’n flinke baby”, “Zo schattig”, “Zalige lach, wat een knap ventje”, “Prachtige foto’s van jullie zoontje”, “Oooh, al zo goed aan het stappen”, “Ciro is net zo mooi als Napels”, en “Wat een fantastische foto’s, een en al liefde”, schrijven ze vertederd in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws