Elisabet klapt uit de biecht: "Daarom zou ik nooit opnieuw meedoen met 'De Mol'" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Elisabet klapt uit de biecht: "Daarom zou ik nooit opnieuw meedoen met 'De Mol'"

Elisabet klapt uit de biecht: "Daarom zou ik nooit opnieuw meedoen met 'De Mol'"

Vanavond zet de zoektocht naar ‘de mol’ zich verder. Intussen zijn we al aan het elfde seizoen van het nog steeds razend populaire programma toe. In een dubbelinterview voor Story blikken Gilles Van Bouwel en Elisabet Haesevoets, saboteurs in seizoen 4 en 7, terug op hun avontuur.

Gilles Van Bouwel werkt zeven jaar na zijn ontmaskering in Argentinië nog steeds mee achter de schermen van ‘De Mol’. “Ik heb samen met een collega de kandidaten geselecteerd en ben ook meegereisd naar Arizona”, vertelt de voormalige ‘mol’ in Story. “Tijdens de reis hield ik me vooral bezig met de begeleiding en ondersteuning van de deelnemers. Ik voel me ontzettend trots dat ik zo nauw aan deze reeks heb mogen meewerken”, klinkt het.

Gilles zou dan ook niet aarzelen om opnieuw deel te nemen aan het programma. “Zonder twijfel. Na ‘De Mol’ is mijn leven hard veranderd en heb ik veel zotte ervaringen mogen meemaken, maar alles verbleekt wel bij dat ene avontuur”, denkt hij erover. Voor Elisabet Haesevoets, die in Vietnam onvoorbereid de rol van saboteur op zich nam, ligt dat anders. Verrassend genoeg zou zij zich geen tweede keer inschrijven.

“Ik zou mijn kinderen te veel missen”, legt de spoedarts uit. “Dat had ik destijds zwaar onderschat. Ik dacht: oké, snotneuzen, mama is lekker weg. Maar eenmaal daar heb ik veel gehuild”, bekent ze. “Achteraf voelde ik me ook schuldig, omdat het leek alsof ik hen in de steek had gelaten. Ik zou dus passen, tenzij mijn kinderen mee zouden mogen”, lacht Elisabet. Samen met haar man Michaël heeft ze drie kinderen: Oscar (6), Nathan (5) en Charlize (1,5).

Populair

Laatste nieuws