Geweldig nieuws voor Pommelien Thijs! 21-jarige zangeres maakt grote droom waar Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Geweldig nieuws voor Pommelien Thijs! 21-jarige zangeres maakt grote droom waar

Geweldig nieuws voor Pommelien Thijs! 21-jarige zangeres maakt grote droom waar

Het gaat hard voor rijzende ster Pommelien Thijs. Na het ongeziene succes van ‘#LikeMe’, slaagt ze erin hit na hit te scoren. Denk maar aan ‘Ongewoon’, ‘Wat Een Idee!?’ en ‘ZILVER’. De 21-jarige zangeres is niet meer uit de Vlaamse muziekindustrie weg te denken. Ze kan dus ook op geen enkel groot podium ontbreken.

Pommelien Thijs heeft al serieus wat Vlaamse podia veroverd. Afgelopen zomer doorkruiste ze het hele land, in juni staat ze drie keer voor een uitverkochte Roma in Antwerpen met haar eigen show. De successen en prijzen rijgt ze aan elkaar. Haar naam kon dus niet ontbreken op de affiche van de Lokerse Feesten.

Het populaire Lokerse festival loste gisteren de namen voor de festivaldag op vrijdag 11 augustus. Onder anderen Pommelien Thijs, Bart Beeters, Metejoor en Regi live komen optreden op de Grote Kaai. Deze Nederlandstalige artiesten zijn samen goed voor 6 van de 12 uitgereikte publieks MIA’s van dit jaar. “Vrijdag 11 augustus wordt MIA-night op de Grote Kaai”, schrijven de Lokerse Feesten op Instagram. “Een avond voor jong en oud om niet te missen!”

En zeker de fans van Pommelien willen deze unieke avond niet missen. “Ooooh”, “Zalig”, “Dan moeten we gaan, hé”, “Pommelien, altijd top” en “Eindelijk”, lezen we tussen de dolenthousiaste reacties. Hoogstwaarschijnlijk zal de zangeres ook wat nieuwe muziek spelen. Haar nieuwe single ‘Hypothetisch’ komt donderdag uit en ook haar debuutalbum is onderweg. Tickets zijn vanaf nu te koop.

Bron: Instagram Stories

Geweldig nieuws voor Pommelien Thijs! 21-jarige zangeres maakt grote droom waar

Populair

Laatste nieuws