Bazart-gitarist Simon Nuytten onthult geslacht en naam van pasgeboren kindje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bazart-gitarist Simon Nuytten onthult geslacht en naam van pasgeboren kindje

Bazart-gitarist Simon Nuytten onthult geslacht en naam van pasgeboren kindje

Op zijn Instagramverhaal kondigde Simon Nuytten gisteren aan dat zijn vriendin Hannan bevallen is van hun eerste kindje samen. Nu maakt de Bazart-gitarist ook het geslacht en de prachtige naam van de kleine spruit bekend. En daar horen natuurlijk enkele schattige foto’s bij.

In oktober kondigde Simon Nuytten aan dat zijn vriendin Hannan in blijde verwachting was van hun eerste kindje samen. “Een kindje van de beste en mooiste mama is komende”, kondigde de Bazart-gitarist aan op Instagram. Op dinsdag 21 maart mochten ze de kleine spruit eindelijk in hun armen sluiten. Het koppeltje kreeg een zoontje, dat luistert naar de naam Emir.

“Emir Nuytten. Onze kleine prins”, schrijft de kersverse papa vol trots bij enkele kiekjes van hun pasgeboren zoontje. “Ongelooflijk veel liefde en trots voor Hannan, de aller-, allerbeste mama”, richt Simon zich tot zijn vriendin. “Wat een beleving!”

“En de allerbeste papa niet vergeten”, schrijft Bazart-zanger Mathieu Terryn. “Prachtig”, vindt Kevin Janssens. “Looove, welkom Emir”, reageert ook actrice Bab Buelens. “Dikke proficiat”, “Welkom klein wondertje, je hebt veel geluk met je ouders”, “Wat een knap ventje”, “Mooiste prinsje”, “Zo’n schattig boeleke” en “Prachtige naam”, luidt het nog in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws