"Zo ontroerend mooi": Kat Kerkhofs deelt prachtig nieuws over zoontje Ciro Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Zo ontroerend mooi": Kat Kerkhofs deelt prachtig nieuws over zoontje Ciro

"Zo ontroerend mooi": Kat Kerkhofs deelt prachtig nieuws over zoontje Ciro

Kat Kerkhofs en Dries Mertens genieten van een deugddoende vakantie in Dubai. Daar kunnen de tortelduifjes genieten van zon, zee en strand, maar daar hebben ze ook meteen heel wat te vieren. Een jaar geleden zijn hun levens namelijk voorgoed veranderd.

Kat Kerkhofs en Dries Mertens vierden gisteren de eerste verjaardag van hun zoontje Ciro Romeo. “Zodra Ciro in m'n armen lag, werd ik overspoeld door liefde”, vertelde de trotse mama onlangs nog in Het Laatste Nieuws. En die liefde spat er duidelijk van af.

Speciaal voor de eerste verjaardag van hun oogappel, deelde Kat enkele schattige videobeelden van het afgelopen jaar. “Ciro Romeo, jij bracht de zon in ons leven”, schrijft de dolgelukkige mama erbij. “Wat een jaar is dit geweest. Happy, happy birthday”, wenst ze haar kleine spruit toe. Wat een prachtig gezinnetje!

En dat vinden Kats volgers duidelijk ook. “Gelukkige verjaardag aan jullie fantastische kindje”, “Dikke proficiat, ook aan de ouders natuurlijk”, “Fijne verjaardag, Ciro”, “Ik smelt”, “Zo ontroerend mooi”, “De schattigste baby ooit” en “Wat een schoon ventje”, schrijven ze in de reacties. “Happy 1st birthday”, wenst ook goede vriendin Jennifer Heylen de kleine Ciro Romeo toe op haar Instagramverhaal. “We love you so much, baby Ciro.”

Bron: Instagram Stories

"Zo ontroerend mooi": Kat Kerkhofs deelt prachtig nieuws over zoontje Ciro

Populair

Laatste nieuws