"Ontroerend": Evi Hanssen neemt op bijzondere manier afscheid van overleden mama Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Ontroerend": Evi Hanssen neemt op bijzondere manier afscheid van overleden mama

"Ontroerend": Evi Hanssen neemt op bijzondere manier afscheid van overleden mama

Bijna twee weken geleden maakte Evi Hanssen bekend dat haar mama overleden was op 75-jarige leeftijd. Nu was het tijd om voor de laatste keer afscheid te nemen van Arlette en daar krijgen we op Instagram enkele aangrijpende beelden van te zien.

Op dinsdag 14 maart deelde Evi Hanssen vreselijk nieuws. “Vanmiddag is onze lieve moeder zachtjes ingeslapen. Thuis, met zicht op de Nete, omringd door bloemen en haar familie”, schreef ze toen op Instagram. “Fijne reis, mijn allerliefste moeder. Ik voel je dicht bij mij. Tot altijd”, aldus Evi.

Nu heeft de presentatrice ook definitief afscheid moeten nemen van haar moeder. “Mooiste afscheidsfeest ooit”, klinkt het. Ze deelt ook meteen verschillende emotionele foto’s. “Goed gedaan moedertje. En dank je wel om dat allemaal te organiseren. Dat geeft ons als familie tijdens deze emotionele eerste weken ruimte om te rouwen, te vertragen en lief te hebben”, vertelt ze.

Dina Tersago, die het afscheidsfeest bijwoonde, moet meteen wat kwijt. “Het was prachtig, onvergetelijk”, reageert ze. Ook heel wat andere volgers van Evi hebben wat te zeggen. “Hoe mooi is dit. Een afscheid, een traan en een lach”, “Dat is nu het mooiste voorbeeld van het leven ‘vieren”, “Zo mooi om te zien”, “Heel mooi hoe jullie een positieve touch geven aan moeilijke hoofdstukken in het leven, wat een warmte en liefde voor elkaar”, klinkt het in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws