"Mijn mond valt open": ex-K3'tje Klaasje Meijer maakt indruk met zwoele foto sexy
sexy

"Mijn mond valt open": ex-K3'tje Klaasje Meijer maakt indruk met zwoele foto

"Mijn mond valt open": ex-K3'tje Klaasje Meijer maakt indruk met zwoele foto

Klaasje Meijer vertoeft momenteel in de Verenigde Staten. Ze geniet duidelijk van haar tijd in Californië en dat toont ze maar al te graag op Instagram. Nu deelt ze een nieuw kiekje en al snel wordt ze overladen met complimentjes.

Klaasje Meijer is bekend geworden als K3’tje. Samen met Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn won ze de talentenjacht ‘K3 zoekt K3’. Van 2015 tot en met 2021 was ze lid van de meidengroep. Toen besloot ze om de fakkel door te geven aan Julia Boschman. Zopas is de Nederlandse naar Amerika vertrokken.

Eerder vertelde Klaasje al aan Dag Allemaal dat ze een maand naar Los Angeles ging trekken zonder haar vriend Max. Daar wil ze zich verder ontwikkelen, meer leren over zichzelf en focussen op acteren. “Ik heb zin om even op mezelf te zijn”, klonk het toen. Op haar Instagrampagina deelt ze nu een knap kiekje. "Hey, how you doin'?", schrijft ze erbij.

De volgers van Klaasje moeten weet wat kwijt over dit plaatje. “Sexy”, “Je bent prachtig, Klaas”, “Absolutely stunning”, “Echt mooi”, “Perfectie”, “Heerlijk”, “Zo mooi jij”, “Beauty”, “Wauw”, “Je ziet er stralend uit met je mooie outfit”, “Knappe dame”, “Leukerd”, “Je ziet er goed uit, knapperd”, “Girl, hallo”, “Je straalt” “Damn” en “Hoe prachtig”, klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws