'Big Brother' slaat genadeloos toe: populaire bewoner moet huis plots verlaten Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Big Brother' slaat genadeloos toe: populaire bewoner moet huis plots verlaten

'Big Brother' slaat genadeloos toe: populaire bewoner moet huis plots verlaten

Afgelopen zaterdag moest Danny - voor de tweede keer - zijn koffers pakken in ‘Big Brother’. Hij moest de duimen leggen voor Lindsey en Jolien. Maar nu, amper twee dagen later, moest opnieuw een verrassende bewoner het huis onmiddellijk verlaten.

Na het vertrek van Danny uit ‘Big Brother’ werden de stembussen meteen weer geopend. Meteen na de liveshow kon de kijker opnieuw stemmen op hun favoriete bewoner: Charlotte, Lindsey, Jolien, Jason of Bart. Aangezien de finaleweek van start is gegaan, zijn slechts vier van hen zeker van hun plekje.

De bewoner met de minste stemmen moest dus vandaag al zijn of haar boeltje pakken. Tot 10.00 uur konden de trouwe kijkers stemmen, om 11.00 werd in de livestream bekendgemaakt welke bewoner het spel moest verlaten. Hoewel ze een enorm sterke kandidate is, kreeg Lindsey deze keer helaas de minste stemmen van het publiek.

Intussen heeft Lindsey zich opnieuw in de buitenwereld begeven. “Het is oké, het komt goed”, klonk haar eerste reactie. “Ik heb echt enorm genoten. Geen zorgen. Ik had me geen mooier avontuur kunnen voorstellen”, moest voorlaatste afvaller vóór de grote finale besluiten. “Net voor de eindstreep is natuurlijk balen, maar als ik iets heb geleerd uit dit avontuur, is het dat het oké is om te verliezen. Ik kan alleen maar in mijn handen klappen en trots zijn op hoever ik ben geraakt.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws