Bom staat écht op ontploffen in 'Gestrand op Honeymoon Island': "Ai ai" TV en Radio
TV en Radio

Bom staat écht op ontploffen in 'Gestrand op Honeymoon Island': "Ai ai"

Bom staat écht op ontploffen in 'Gestrand op Honeymoon Island': "Ai ai"

In de tweede aflevering van ‘Gestrand op Honeymoon Island’ leerden we Joeri en Sarah kennen. Meteen vond er een drama plaats, want Joeri was zijn trouwring kwijtgeraakt. Nu gaat het alweer niet goed tussen de twee.

In het gloednieuwe VTM2-programma ‘Gestrand op Honeymoon Island’ worden koppels die net in het huwelijksbootje zijn gestapt, gedumpt op een onbewoond eiland. In de tweede aflevering zagen we al dat Joeri zijn trouwring was verloren. Nu zit er alweer een haar in de boter bij hem en Sarah.

VTM deelt een preview van de nieuwe aflevering op Instagram en daarin zien we dat Sarah een vuurtje heeft gemaakt. Zij is heel blij, maar Joeri wil nog niet te vroeg juichen. “Je mag wel een beetje enthousiaster zijn”, zegt Sarah meteen. “Kan je niet gewoon een beetje smilen. Ik heb daar ook nood aan”, klinkt het gefrustreerd.

Daarna gaat het van kwaad naar erger als Sarah aan Joeri vraagt of hij nog iets gaat doen. “Nee, ik ga me niet anders voordoen voor iemand anders. Ik ga gewoon mezelf blijven”, reageert hij afstandelijk. "Dat was echt een gewone vraag en wat voor een antwoord geef jij nu”, zucht Sarah. “Amai, ik kan geen twee weken met jou hier blijven zitten hoor”, voegt ze er nog aan toe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws