Oeps! Kat Kerkhofs lijkt per ongeluk te verklappen wie Raaf en Foxy Lady zijn TV en Radio
TV en Radio

Oeps! Kat Kerkhofs lijkt per ongeluk te verklappen wie Raaf en Foxy Lady zijn

Oeps! Kat Kerkhofs lijkt per ongeluk te verklappen wie Raaf en Foxy Lady zijn

Het is intussen al drie weken geleden dat Kat Kerkhofs ontmaskerd werd als Soaperstar in ‘The Masked Singer’. Maar met een opmerkelijke foto op Instagram lijkt ze nu te verklappen wie in het pak van Foxy Lady zit en wie in dat van Raaf.

Kat Kerkhofs woonde afgelopen weekend het concert van Coely bij in de AB in Brussel. Op zich niets opmerkelijks aan, behalve Kats gezelschap. Ze was er samen met Danira Boukhriss Terkessidis, niet toevallig de hoofdverdachte bij Foxy Lady. Voor de fanatieke speurders meer dan genoeg om de puzzelstukjes samen te leggen.

“’The Masked Singer’-vriendinnen Danira (Foxy Lady) en Kat (Soaperstar) op het concert van andere deelneemster Coely (Raaf) in de AB”, merkt een aandachtige fan op op Facebook. En dat zou zomaar eens kunnen. Uit de padelfoto’s van Guga Baúl (IJskoning) en Conner Rousseau (Konijn) vorig jaar werd al duidelijk dat er hechte vriendschappen worden gesmeed backstage bij ‘The Masked Singer’. Bovendien is Coely op sociale media ook één van de meest genoemde namen bij Raaf.

“Denk ook dat Coely Raaf is. Veel tips wijzen in haar richting”, “Het is sowieso zij, je hoort dat toch aan haar stem” en “Coely komt de laatste tijd ook wat meer in de media, misschien zodat mensen wat minder zouden schrikken als ze uit een pak komt volgende maand. Zodat er wat minder "wie is dat?”-reacties zijn”, merken enkele fans op. Bovendien heeft de zangeres net een nieuw album gedropt? Toeval?

Bron: Instagram Stories

Oeps! Kat Kerkhofs lijkt per ongeluk te verklappen wie Raaf en Foxy Lady zijn

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws