Verhuizen Junior Planckaert en Pauline naar Frankrijk? Koppel heeft groot nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verhuizen Junior Planckaert en Pauline naar Frankrijk? Koppel heeft groot nieuws

Verhuizen Junior Planckaert en Pauline naar Frankrijk? Koppel heeft groot nieuws

Junior Planckaert heeft al meer dan een jaar een relatie met Pauline De Vos. De twee praten geregeld over samenwonen, maar waar zullen ze een eigen stekje gaan zoeken? Vlaanderen, Wallonië of toch Frankrijk?

Junior Planckaert leerde zijn vriendin Pauline De Vos kennen in het datingprogramma ‘Junior op zoek naar de liefde’. Ondertussen zijn ze al meer dan een jaar samen, maar ze zien elkaar slechts alleen in het weekend. “Pauline heeft haar werk als hr-consulent in Waregem, waar ze ook nog steeds bij haar ouders woont, en ik zit veel in Frankrijk voor het kasteel en in Wallonië”, legt Junior uit in Story.

“We hebben een soort van langeafstandsrelatie en dat is voorlopig prima zo”, gaat Pauline verder. “Voor ons werkt het”, onderstreept ze. Het is wel de bedoeling dat ze in de toekomst gaan samenwonen. “Het zal alleszins geen vijf jaar meer duren, maar misschien toch nog één à twee jaar”, vertelt Junior. “Dat is een serieuze beslissing die je niet moet overhaasten”, voegt zijn vriendin er nog aan toe.

Bovendien moeten ze ook beslissen waar ze willen gaan wonen. “Ik ben er van in het begin heel duidelijk over geweest dat de kans groot is dat dat in Frankrijk of Wallonië zal zijn”, zegt hij. Volgens Junior staat Pauline daar ook voor open. “Ik voel me thuis in de Ardennen, maar ook in Frankrijk. Ik kan er wel aarden”, geeft ze toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws