"Nicole zou trots zijn": Hugo kondigt prachtig nieuws aan na moeilijke periode Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Nicole zou trots zijn": Hugo kondigt prachtig nieuws aan na moeilijke periode

"Nicole zou trots zijn": Hugo kondigt prachtig nieuws aan na moeilijke periode

Volgende week is het al vijf maanden geleden dat Hugo Sigal afscheid moest nemen van de liefde van zijn leven. Nicole Josy overleed op 4 november 2022 na een ongelukkige val van de trap. Na deze moeilijke periode is de zanger en acteur eindelijk klaar om een grote stap te zetten.

Het laatste seizoen van ‘#LikeMe’ loopt stilaan op zijn einde. Nog twee afleveringen voor het verhaal van de populaire jeugdserie uitverteld is. “Maar dat betekent niet dat ‘#LikeMe’ gaat stoppen”, onthulde acteur Maksim Stojanac op de avant-première van het laatste seizoen. “We gaan nog heel veel andere leuke dingen op jullie loslaten, maar daar mag ik nu nog niets over verklappen.”

Te beginnen met ‘#LikeMe’ In Concert’ in het Sportpaleis op zaterdag 8 en zondag 9 april. Zojuist werd bekendgemaakt dat ook Hugo Sigal tijdens de spetterende shows zal optreden als directeur Wolfs, zijn personage in de reeks. Dat is meteen ook zijn eerste grote optreden sinds het overlijden van zijn Colleke. Eerder stond de zanger op de ‘Kastaars!’ wel al voor het eerst alleen op het podium.

De trouwe ‘#LikeMe’-kijkers zijn alvast door het dolle heen dat ook Hugo deze keer voor het eerst van de partij zal zijn. “YES”, “Ik kom”, “Dat wordt wenen”, “Ik ga janken, dat weet ik nu al”, “Blij dat ik deze legende eens zal zien”, “Geweldig, trots dat je dit doet” en “Nicole zou zo trots zijn”, klinken ze laaiend enthousiast in de reacties.

Populair

Laatste nieuws