2 jaar na 'De Bachelorette': Elke Clijster moet wat van het hart over programma Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

2 jaar na 'De Bachelorette': Elke Clijster moet wat van het hart over programma

2 jaar na 'De Bachelorette': Elke Clijster moet wat van het hart over programma

Zo’n twee jaar geleden konden we kijken naar de zoektocht van Elke Clijsters naar ware liefde in het datingprogramma ‘De Bachelorette’. De zus van Kim Clijsters blikt nu nog eens terug op die bijzondere ervaring.

‘De Bachelorette’ was geen groot succes voor Elke Clijsters. Uiteindelijk koos ze voor Ivan, maar de liefde bekoelde al snel tussen de twee. Toch heeft ze totaal geen spijt van het programma. Dat laat ze nu op haar Instagrampagina weten. “Vandaag moest ik even terugdenken aan dit mooie avontuur, ondertussen meer dan twee jaar geleden”, begint ze.

“Voor mij was het leerrijk, avontuurlijk, echt en liefdevol, maar ook soms emotioneel en verrassend”, geeft ze toe. Afsluiten doet ze door te zeggen dat ze heel dankbaar is voor die levensles en voor al de mensen die ze de laatste jaren heeft leren kennen. “En aan jullie, de beste Instagramvrienden: dank jullie wel om mij te volgen, mij te steunen en voor jullie positiviteit op sociale media”, aldus Elke.

Vorig jaar kwam er nog heuglijk nieuws naar buiten over Elke. Een hele tijd na ‘De Bachelorette’ heeft ze namelijk opnieuw de liefde gevonden. Ze is intussen al enkele maanden samen met Mike De Decker, een professionele darter.

Populair

Laatste nieuws