Na exit in 'Big Brother': Lindsey geeft ongezouten mening over medebewoners TV en Radio
TV en Radio

Na exit in 'Big Brother': Lindsey geeft ongezouten mening over medebewoners

Na exit in 'Big Brother': Lindsey geeft ongezouten mening over medebewoners

Er is een grote leegloop aan de gang in ‘Big Brother’. Zaterdag namen de kijkers afscheid van Danny, maandag nog van Lindsey. Morgen moet alweer een kandidaat het huis verlaten. De finale van zaterdag 1 april wordt dus met zijn drieën gespeeld. Maar eerst heeft Lindsey nog een verrassende boodschap voor de overblijvers.

Na het vertrek van Danny zaterdagavond, moesten de bewoners van het ‘Big Brother’-huis meteen weer vrezen voor hun plekje. Kijkers moesten stemmen op hun favoriete kandidaat. Lindsey kreeg de minste stemmen van het publiek en moest net voor de finale haar koffers pakken. Jammer, maar de afvaller blikt erg positief terug op haar avontuur. Ze vertrekt dan ook niet zonder een verrassende boodschap achter te laten voor haar medebewoners.

Lindsey liet namelijk een ‘erfenis’ achter. Ze wil haar resterende coins verdelen onder Charlotte en Jolien, haar twee maatjes in het huis. Vooral Charlotte ligt haar nauw aan het hart. “Je moet erin blijven geloven. Voor mij ben jij de winnaar”, moedigt ze haar vriendin aan. Maar ook Jolien zal ze niet snel vergeten. “Jolien, hilarisch kind. Ik heb zoveel gelachen, dank je voor alle mooie momenten”, moet Lindsey van het hart. Maar ook over de twee heren wil ze nog iets kwijt.

Ook Bart heeft Lindsey intussen hoog zitten. “Mijn band met jou is closer geworden. Dank je daarvoor”, richt ze zich tot haar medebewoner. Met Jason daarentegen verliep het wat stroever. Hij werd wel vaker door Lindsey genomineerd. En toch zal ze ook Jason missen. “Jason, we botsten vaak, maar ik zie je als mijn kleine irritante broertje”, bedenkt de ex-bewoonster zich. “Ook van jou hou ik”, wil Lindsey het toch in alle schoonheid afsluiten.

Populair

Laatste nieuws