Na relatiebreuk met Ninalotte: Maksim Stojanac onthult verrassend liefdesnieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na relatiebreuk met Ninalotte: Maksim Stojanac onthult verrassend liefdesnieuws

Na relatiebreuk met Ninalotte: Maksim Stojanac onthult verrassend liefdesnieuws

Onlangs raakte het nieuws bekend dat ‘#LikeMe’-ster Maksim Stojanac en ‘Familie’-actrice Ninalotte Roose na een jaar een punt hadden gezet achter hun relatie. In zijn gloednieuwe single ‘Onder Invloed’ zingt hij echter over hoe het is om smoorverliefd te zijn. Is dat dan ook opnieuw het geval?

Afgelopen vrijdag liet Maksim Stojanac zijn gloednieuwe single ‘Onder Invloed’ op ons los. Dat gaat niet over alcoholgebruik, maar wel over de liefde. “Ik wou een euforisch gevoel omschrijven, het gevoel van verliefd zijn. Ik wil insinueren: is hij nu superzat of juist heel verliefd? En eigenlijk is hij heel verliefd”, legt de zanger uit in HLN Showbits. “Je krijgt er maar niet genoeg van, het is als een verslaving.”

“Al een geluk dat ik niet verslaafd ben aan alcohol, maar wel aan de liefde”, lacht Maksim nog. Maar is hij ook opnieuw verliefd? Dat niet. “Nee, ik ga nu even rustig aan doen”, besluit de zanger en acteur. “Ik zie wel wat er op mijn pad komt. Maar ik zal me misschien eerst even focussen op mijn muziek”, aldus Maksim. Hij komt dan ook nog maar net uit een relatie van een jaar.

Iets langer dan een maand geleden liep de relatie van Maksim en Ninalotte op de klippen. “We hadden het meer dan een jaar goed bij elkaar, maar we kwamen tot het besef dat we toch niet de beste partner voor elkaar konden zijn die we wel wilden zijn”, vertelde de ‘Familie’-actrice eerder in Het Laatste Nieuws. Ze onderstreepte wel dat de twee als vrienden en met heel veel respect voor elkaar uit elkaar zijn gegaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws