Gilles De Coster doet opvallende uitspraken over 'De Mol' Buitenland
Buitenland

Gilles De Coster doet opvallende uitspraken over 'De Mol'

Gilles De Coster doet opvallende uitspraken over 'De Mol'

Gilles De Coster is de trouwe presentator van 'De Mol'. Elk jaar weer weet hij met zijn crew iedereen te verbazen met alle moeilijke, doordachte opdrachten voor de kandidaten, én de daarbijbehorende mogelijkheden voor De Mol om deze opdrachten te saboteren.

Dit jaar heeft Gilles De Coster zeer lovende woorden over voor De Mol. Vorige jaren wist De Mol namelijk al een tijdje op voorhand dat hij/zij uitverkozen was om de opdrachten te saboteren, maar dit jaar kreeg De Mol dat pas te horen op het land van bestemming én terwijl de opnames al bezig waren.

Een uniek concept dit jaar dus. En daar heeft Gilles De Coster zeer veel respect voor. "Alsof het allemaal al niet moeilijk genoeg was. Boven op de verrassing om plots als De Mol aangeduid te worden en dus amper voorbereid aan sabotages te beginnen, moest die dus ook nog eens zitten schilderen tijdens de veel te korte briefings", aldus Gilles in Dag Allemaal. "En dan nog een werk afleveren dat niet te onderscheiden bleek van het werk van een professionele artiest... Had ik al gezegd dat mijn respect voor deze mol erg groot is?"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws