Zeer donkere periode voor Olga Leyers: "Dat gaat niet meer" Buitenland
Buitenland

Zeer donkere periode voor Olga Leyers: "Dat gaat niet meer"

Zeer donkere periode voor Olga Leyers: "Dat gaat niet meer"

Olga Leyers (21), de dochter van de bekende Jan Leyers, deed in 2016 mee aan 'De Slimste Mens'. Hier verbaasde ze jong en oud, want ze was amper 18 jaar toen ze meedeed, en bleef er maar liefst 11 afleveringen lang in. Toch heeft haar deelname er serieus ingehakt.

"Alles kwam op mij af. Complottheorieën, 'het is die haar vader',... Maar ik mocht van mijn vader eigenlijk niet eens meedoen", aldus Olga Leyers tegen Maarten en Dorothee van Qmusic. "Maar toch deed ik mee. Elke aflevering waren ze toch fier dat ik er nog steeds inzat."

"Ik ben eigenlijk echt 2 jaar heel slecht geweest. Depressief is een groot woord, maar ik was er echt niet goed van. Mijn papa zei dat ook altijd, wat ik wel schattig vond: 'Maar uw hersentjes zijn nog niet volgroeid'. En dat is ook. Als je bekend wordt moet je opeens 10 jaar ouder zijn. Je mag ineens niet meer een meisje van 17 zijn."

Donkere kant

"Ik leerde die periode ook mijn toenmalige vriend kennen. En dat was een periode dat alles goed ging. Ik zat in de finale in 'De Slimste Mens', ik won 'Boxing Stars', ik was erdoor op AL mijn herexamens,... We waren die periode bijna elke dag aan het vieren."

"En dan ineens moest ik terug gaan blokken. anti-climax. Ik zat drie maanden op een roze wolk en dan ineens die realitycheck. Een heel donkere kant die er opeens bijkwam. Dat is nu nog steeds aanwezig, maar ik heb het nu onder controle, denk ik."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws