"Dit gaat er gebeuren met Emma, Guido en de kinderen in Familie" Buitenland
Buitenland

"Dit gaat er gebeuren met Emma, Guido en de kinderen in Familie"

"Dit gaat er gebeuren met Emma, Guido en de kinderen in Familie"

De Familie-kijkers gaan volop mee in het verhaal van Guido, Emma, Lucas en de kinderen Mila en Milou. Mila haar biologische ouders zijn Lucas en zijn overleden vrouw, terwijl de biologische ouders van Milou Guido en Emma zijn. Maar omdat de eerste twee levensjaren de kinderen bij hun niet-biologische ouders zaten, beschouwen ze allemaal de kinderen als 'hun' kinderen.

Maar nu is er een groot dilemma ontstaan. Nadat Emma een affaire had met Lucas, maar uiteindelijk toch voor Guido koos, wil Lucas verhuizen naar Spanje. Hij wil de kinderen elke twee weken laten wisselen tussen België en Spanje. Dat zien Guido en Emma uiteraard niet zitten, en proberen een ander compromis overeen te komen, maar Lucas lijkt niet van gedachten te willen veranderen.

Gisteren zagen we Emma de vraag aan Guido stellen: "zou je mij ook missen als ik weg zou zijn?". Hiermee denken vele kijkers dat Emma plannen maakt om mee te verhuizen naar Spanje, zonder Guido. Enkele kijkers gaan zelfs nog verder.

Zij denken dat Emma terug een koppel gaat vormen met Lucas, en ze samen met de kinderen verhuizen naar Spanje. Dat zou eveneens betekenen dat Emma en de kinderen uit de reeks verdwijnen.

Zou dat kunnen denk je?

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws