Jean-Marie Pfaff kondigt verrassend nieuws aan: "Niet voor de belangstelling, want ik ben al bekend genoeg" Sport
Sport

Jean-Marie Pfaff kondigt verrassend nieuws aan: "Niet voor de belangstelling, want ik ben al bekend genoeg"

Jean-Marie Pfaff kondigt verrassend nieuws aan: "Niet voor de belangstelling, want ik ben al bekend genoeg"

Jean-Marie Pfaff komt wel met zeer verrassend nieuws naar buiten. De voormalige doelman wil namelijk in de voetsporen van Tom Waes treden. Hij pakt immers uit met een zomerhit.

Pfaff nam zijn eigen nummer op: ‘Rucki Zucki’. Veel meer woorden spreekt hij overigens niet uit in het lied. "Misschien wordt ‘Rucki Zucki’ wel de ‘Dos Cervezas’ van deze zomer”, droomt Jean-Marie luidop in Het Laatste Nieuws. “Ik doe het gewoon voor het plezier want ik ben eigenlijk geen zanger, ik blijf keeper.”

Pfaff kreeg de vraag van de Oktoberfeesten in Wieze, waarvan hij ambassadeur is, om een eigen nummer op te nemen. "Zeker niet toen ik hoorde dat het om een nieuwe versie van 'Rucki Zucki' zou gaan. Dat was toen ik keeper was bij Bayern München hét volkslied op de Oktoberfeesten. Dat nummer zorgt voor pure ambiance met veel pintjes én een bijhorend dansje - in lederhosen, uiteraard (lacht). Het brengt mensen bij elkaar."

"Laat één ding duidelijk zijn: ik doe dit niet voor de belangstelling, hé, ik ben al bekend genoeg. Met geld heeft het ook niks te maken."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws