Zoon van Sergio Herman gaat volop voor carrière, maar niet dezelfde als die van zijn vader Buitenland
Buitenland

Zoon van Sergio Herman gaat volop voor carrière, maar niet dezelfde als die van zijn vader

Zoon van Sergio Herman gaat volop voor carrière, maar niet dezelfde als die van zijn vader

Sergio Herman heeft zichzelf al vaak bewezen als top-chef. Hij blijft creatief bezig en heeft al verschillende zaken op zijn naam staan. Of de top-chef hoopte dat zijn zoon ooit in zijn voetsporen zou treden weten we niet, maar zijn zoon lijkt andere plannen te hebben.

Ellemieke Vermolen en Sergio Herman hebben samen 2 kinderen. Twee jaar geleden was er een derde kind van hun samen op komst, maar overleed kort voor de bevalling. Het koppel was er kapot van.

Gelukkig kunnen ze zich nog optrekken aan elkaar en aan hun kinderen. Eén van hun zonen blijkt ook een grote passie te hebben: namelijk voetbal. Op Instagram laat Ellemieke verstaan dat hij zeer gepassioneerd is. "Elke dag voetbal", klinkt het in de quotes. Ook oefent de jongeman een moeilijke trap in de video. Het is duidelijk dat hij er volop voor gaat! Zien we straks één van Sergio Herman's kinderen terug in het Belgisch topvoetbal?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He loves to play football #everyday #overandoveragain #shirt @ao76_fashion #belgiumbrand🇧🇪 #alright #💛

Een bericht gedeeld door ELLEMIEKE VERMOLEN (@ellemieke_vermolen) op 29 Apr 2019 om 9:24 (PDT)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws