Emma Bale over moeilijke periode in haar leven: "Dat blijft heel mijn leven hangen" Buitenland
Buitenland

Emma Bale over moeilijke periode in haar leven: "Dat blijft heel mijn leven hangen"

Emma Bale over moeilijke periode in haar leven: "Dat blijft heel mijn leven hangen"

Emma Bale (19) werd bekend als 15-jarige door haar deelname aan 'The Voice Kids'. Gek genoeg haalde ze de finale niet, maar is ze nu wel een bekende Vlaamse zangeres. In haar liedjes steekt ze veel emoties. In haar jonge jaren heeft de jongedame echter al heel wat meegemaakt.

Zo werden zij en haar zus meegespeeld in een vechtscheiding tussen haar ouders. Toen Emma 5 jaar was gingen haar ouders uit elkaar. Ze gingen zo ver mogelijk van elkaar weg wonen, en dat terwijl de kinderen heen en weer moesten reizen. Maar toen Emma naar de secundaire school moest gaan, gingen ze bij hun moeder wonen.

"Hierdoor was de band met mijn vader verwaterd. In het begin ging het nog wel, maar het was heel moeilijk. We zaten écht tussen twee vuren. Het was echt een vechtscheiding", aldus Emma Bale in 'Van Gils & Gasten. "Ook toen mijn moeder een nieuwe vriend had, en hij mijn stiefvader werd en de rol van vader opzich nam, was dat natuurlijk zeer pijnlijk voor mijn vader." Ook later ging haar moeder scheiden van haar stiefvader, en kreeg ze een nieuwe klap te verwerken. "Mijn moeder haar wereld stortte in, alsook die van mijn stiefvader. Toen had ik opeens 3 gezinnen, nu nog steeds."

Emma heeft het er duidelijk zeer moeilijk mee gehad in haar jonge jaren, en zal dat altijd met zich meedragen. "Ik wou gewoon één thuis hebben. Niet drie verschillende. Daarom ben ik op mijn achttiende al alleen gaan wonen." Ook is Emma nu ambassadrice geworden van de 'vzw Sterk-ker', die bewustwording wil creëeren rond de impact van een scheiding op kinderen. Ze heeft daarbij ook nog één doel: Alledrie haar 'ouders' (inclusief stiefvader) samen op haar verjaardag hebben.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws