Groot nieuws over Mike van 'Blind Getrouwd' en vriendin Hannah Buitenland
Buitenland

Groot nieuws over Mike van 'Blind Getrouwd' en vriendin Hannah

Groot nieuws over Mike van 'Blind Getrouwd' en vriendin Hannah

Mike (39) van 'Blind Getrouwd' trouwde iets meer dan een jaar geleden met Marjolein. Dat huwelijk bleek geen succes, maar hij heeft intussen de liefde gevonden bij zijn vijftien jaar jongere vriendin Hannah (24). Zij zijn nu klaar voor de volgende stap en gaan samenwonen.

“Na 10 jaar... hoofdstuk afgesloten”, schrijft hij bij een foto van een lege woonkamer. Mike heeft zijn oude woonst verlaten en trekt met zijn vriendin in in een eigen, nieuw stekje.

"Ik had geen flauw idee wat me te wachten stond en welke impact het avontuur op mijn leven ging hebben. Ondertussen één van mijn getuigen getrouwd en één verloofd. Nadat er het afgelopen jaar belachelijk veel is gebeurd, zelf vandaag een grote stap gezet #blindgetrouwd #samenwonen”, klinkt het.

Mike en Hannah maakten in mei bekend dat ze een koppel zijn. De twee leerden elkaar kennen via Instagram. Hannah is afkomstig uit Zottegem en aan de slag als leerkracht.

Groot nieuws over Mike van 'Blind Getrouwd' en vriendin Hannah
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws