Laura van 'Temptation Island' fysiek aangevallen door kijkers Buitenland
Buitenland

Laura van 'Temptation Island' fysiek aangevallen door kijkers

Laura van 'Temptation Island' fysiek aangevallen door kijkers

Laura deed mee aan het programma 'Temptation Island', samen met haar vriend Roger. Hoewel het koppel de temptation tot nu toe goed weet te doorstaan, krijgen ze volop kritiek. Vooral Laura, zij komt over als een heel saai meisje, dat elke verleider een enorme saaie date geeft en er niet eens in slaagt om hen een gewone leuke avond te bezorgen.

Laura krijgt op sociale media de volle laag. "Saai mens, waarom doe je mee aan zo'n programma", etc... Maar er is nog meer. Onlangs werd ze zelfs fysiek aangevallen.

"Onlangs kwam er iemand naar mij, terwijl ik op mijn fiets voor het rode licht stond te wachten", aldus Laura in 'Temptation Gossip', de Nederlandse versie van 'Goedele on Top'. "Terwijl ik stond de wachten heeft die persoon tegen mijn achterwiel getrapt, waardoor ik viel. Ik ben zo snel mogelijk op gestaan en naar huis gefietst."

Het lijkt erop dat er meer en meer mensen deelnemen aan het programma voor alle gratis dingen die ze achteraf krijgen zoals plastische chirurgie, kledij,... Maar voor Laura pakt haar deelname blijkbaar enkel maar negatief uit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws