Zeer pijnlijk nieuws voor Hazard over transfer naar Real Madrid Sport
Sport

Zeer pijnlijk nieuws voor Hazard over transfer naar Real Madrid

Zeer pijnlijk nieuws voor Hazard over transfer naar Real Madrid

Eden Hazard wil volgend seizoen aan de slag gaan bij Real Madrid. Chelsea is van plan om het echter hard te spelen, ondanks de jaren trouwe dienst van de Rode Duivel.

Hazard is in ieder geval van plan om het ditmaal wél hard te spelen, zo schrijft Het Laatste Nieuws. "De nervositeit neemt toe. Real Madrid wil een snelle afhandeling. Marina Granvoskaia, transferbaas bij Chelsea, houdt het been echter stokstijf. Inflexibel. De druk ligt bij de speler. Voor dreigementen is het nog te vroeg, maar als Chelsea het onderhandelingsspel meedogenloos wil spelen, dan zal Hazard ook zijn tanden laten zien", schrijft de krant.

"Hazard wil als de 'good guy' vertrekken, man die in zeven jaar het beste van zichzelf heeft gegeven, maar dan, zo vinden ze binnen Chelsea, moet Real zijn eisen helemaal inwilligen. Het is een lastige knoop. Alle partijen hebben nog minstens drie maanden om een vergelijk te vinden, maar op dit moment wijst alles erop dat Hazard op zijn Courtois' een overgang zal moeten forceren", aldus HLN.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws