Dochter Helena (17) neemt met pakkende brief afscheid van Christophe Lambrecht: "Dat kan nu allemaal niet meer" Buitenland
Buitenland

Dochter Helena (17) neemt met pakkende brief afscheid van Christophe Lambrecht: "Dat kan nu allemaal niet meer"

Dochter Helena (17) neemt met pakkende brief afscheid van Christophe Lambrecht: "Dat kan nu allemaal niet meer"

Christophe Lambrecht overleed vorige week aan een hartfalen. Helena, de 17-jarige dochter van de overleden radiopresentator, heeft met een pakkende boodschap afscheid genomen van haar vader.

“Liefste papa, het voelt een beetje raar om hier te zijn. Want vroeger kwamen we enkel met jou naar de VRT. Als we mee mochten naar Studio Brussel op een vrije dag, mochten we in de reservestudio naast jou zelf radiootje spelen. Je drukte zelfs nieuwsartikels af zodat wij onze eigen programma’s konden samenstellen. We kregen privéles van de beste radiomaker van de wereld, hoe geweldig was dat", klonk het op Studio Brussel.

“Bovenal was je de allerbeste, coolste en liefste papa die er is. Dat klinkt cliché, maar in jouw geval is het allemaal waar. Mijn vrienden waren vaak jaloers op onze band, jij was mijn soulmate. Je hielp me, maar je stuurde me ook in de juiste richting als dat nodig was. Je kon ook streng zijn, en dan zei je achteraf: Helena’ke, ik wil je beste vriend zijn, maar in de eerste plaats van ik nog steeds je papa.”

“Ik ben zo blij dat ik je vaak genoeg gezegd heb hoe graag ik je zie. We hadden plannen om samen naar Pukkelpop te dit jaar. Nu kan dat kan niet meer. Als fiere dochter nam ik mijn vriendinnen af en toe mee naar feestjes waar je moest draaien. Ook dat kan niet meer. Papa, het is zo onwezenlijk dat ik ’s ochtends zal aankomen op school zonder een berichtje van jou om te vragen of ik goed geslapen heb. Het is zo onwerkelijk dat je mij niet meer elke dag kan knuffelen. Bruna, Maurice en ik zijn zo blij dat je onze papa was. Wat gaan we je missen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws