‘Real Madrid negeert Hazard en gaat vol voor deze sterspeler’ Sport
Sport

‘Real Madrid negeert Hazard en gaat vol voor deze sterspeler’

‘Real Madrid negeert Hazard en gaat vol voor deze sterspeler’

De transfer van Eden Hazard van Chelsea naar Real Madrid heeft heel wat voeten in de aarde. Real blijft aandringen voor de Rode Duivel, maar Chelsea houdt - met een nakende transferban in zicht - het been stijf.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, gaat nu ook sportkledinggigant Adidas zich met de zaken bemoeien. De shirtsponsor van Real Madrid zit immers niet te wachten op het feit dat Hazard bij Real het rugnummer 10 zou krijgen.

Volgens Adidas heeft Real Madrid een grotere vedette nodig om het magische nummer 10 te dragen. Een speler die op marketinggebied voor betere verkoopcijfers kan zorgen. Hazard zou daarom de komende tijd genegeerd worden door Real.

Hazard (even?) geen prioriteit

Adidas heeft aan Real Madrid immers voorgesteld om Neymar of Kylian Mbappé weg te halen bij PSG. Aangezien die laatste nog een seizoen in Parijs wil blijven, zou Neymar nu het toptarget van Real zijn.

De onderhandelingen met PSG zullen allesbehalve makkelijk zijn, maar voorzitter Florentino Perez kan met veel miljoenen zwaaien. Eens Real Neymar binnen heeft, zal het opnieuw bij Chelsea aankloppen voor Hazard.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws