Kürt Rogiers maakt zich zorgen om zijn kinderen Buitenland
Buitenland

Kürt Rogiers maakt zich zorgen om zijn kinderen

Kürt Rogiers maakt zich zorgen om zijn kinderen

Kürt Rogiers, te zien als Lars in 'Familie', krijgt het bijzonder druk. Hij zal namelijk ook enkele maanden radio gaan maken bij Sven Ornelis op Joe, om Anke Buckinx te vervangen die met zwangerschapsverlof gaat. De bazen van Familie vreesden daarom al dat de acteur misschien té veel hooi op zijn vork zou nemen en zo een burn-out zou kunnen krijgen.

Maar er is nog meer. Want Kürt zijn kinderen zijn er uiteraard ook nog. En zijn oudste dochter Lola begint stilaan naar fuiven te gaan, en ook dat zorgt voor drukkere nachten. "En we komen nu ook in de fase dat mijn oudste dochter Lola naar fuiven wil", aldus Kürt Rogiers. "Voortaan zal ik dus ‘s nachts in het weekend mijn wekker moeten zetten en geen glaasje meer kunnen drinken. Ik zou niet gerust slapen als ze alleen naar huis zou fietsen. Ik heb het er al moeilijk mee dat ze naar school fietsen."

En ook voor zijn andere dochter, Merlijn, moet hij zich soms zorgen maken. "Telkens als ze in galop rijdt, hou ik mijn hart vast. En dat is ook met reden. Onlangs is Merlijn van haar paard gevallen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws